Netwerkbijeenkomst

Aanbod

Beste contactpersoon,

 

Op woensdagmiddag 20 februari 2019 organiseert Sport- en Cultuurimpuls in samenwerking met de buurtsportcoaches uit Asten, Deurne en Someren een netwerkdag speciaal voor buurtsportcoaches en beleidsbepalers. Ons doel is om mensen uit het werkveld met elkaar in contact te laten komen en een mogelijkheid te bieden tot het creëren van een netwerk waar ook na deze dag nog lang gebruik van gemaakt kan worden. Wij hebben zelf ervaren dat bij de meeste netwerkdagen weinig mogelijkheden zijn geweest om kennis en ervaring te delen.

 

Wij organiseren dus een buurtsportcoachdag door buurtsportcoaches voor buurtsportcoaches!.

 

We maken onderscheid tussen verschillende buurtsportcoachdisciplines en per discipline verdelen we de dag in drie verschillende workshops. De workshops worden voorgezeten door onze buurtsportcoaches. De groepen bestaan uit maximaal 5 deelnemers (inclusief gespreksleider). In sessie 1 vertellen alle deelnemers over hun aanpak in de eigen regio. In sessie 2 wordt samen gekeken naar de mogelijkheden die er zijn om een impuls aan de regionale programma’s te geven. Sessie 3 is een verbredende sessie waar een bezoek gebracht kan worden bij een andere discipline. Hier wordt kort gepresenteerd wat de resultaten zijn van sessie 1 en 2.

Na afloop zorgt Sport- en Cultuurimpuls voor een feestelijke afsluiting bij Eetcafé de Kantine, met avondeten en natuurlijk een aantal borrels J. Deelname aan het programma inclusief het avondarrangement is gratis.


Deze dag is leerzaam, gezellig en dé manier om je netwerk te vergroten.

Disciplines
- Basisschoolkinderen
- Jongeren
- Aangepast sporten (Uniek Sporten)
- Senioren
- Verenigingsondersteuning
- Cultuur
- Beleidsbepalers

 

Mocht u of één of meerdere van uw collega’s interesse hebben om deel te nemen aan deze netwerkdag, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. 

Wij hopen op een mooie opkomst en een leerzame maar vooral gezellige middag!

Netwerkbijeenkomst

Datum Tijd
20 feb 12:30 tot 17:00 uur

Contact

Sport- en Cultuurimpuls
De buurtsportcoaches en het team van Sport- en Cultuurimpuls
Ommelseweg 56
5721 WV Asten
E-mail: info@sportencultuurimpuls.eu
Telefoon: 088-6332030